Psykosyntes är ett förhållningssätt till livet.

Psykosyntes är en psykologi med själ och vilja. Här ryms både den existentiella dimensionen av livet och vår förmåga att påverka vårt liv. Att gå våra kurser och utbildningar beskrivs av många som att komma hem efter en lång resa – eller som att verkligen möta och omfamna sig själv. Psykosyntes ger dig möjlighet till ett rikare liv. När du känner dig själv på djupet och förstår dina inre drivkrafter, förstår du också andra bättre. När du förmår att se händelser i ditt eget liv och i vår samtid ur ett existentiellt perspektiv, öppnas nya horisonter.

Informationskvällar

En kväll i månaden står dörrarna öppna för alla som är nyfikna på vår verksamhet, på psykosyntes och våra utbildningar. Här hittar du aktuella datum.

Du kan även boka ett personligt möte

 

Kurser & utbildningar

ESSENTIALS – Grundkurs i Psykosyntes
En fristående kurs i personlig utveckling, men också en introduktion till PsykosyntesAkademins fleråriga utbildningar.

GRUNDUTBILDNINGEN
Vår tvååriga grundutbildning har fokus på din personliga utveckling. Vi arbetar utifrån helhetsperspektivet kropp, känsla, tanke.

TERAPEUTUTBILDNINGEN
En professionell utbildning till diplomerad psykosyntesterapeut där du fördjupar dina teoretiska kunskaper samt erbjuds praktisk träning i mindre grupper.

GRUPPLEDARUTBILDNINGEN
Under gruppledarutbildningen får du arbeta med att omsätta och tillämpa dina inre erfarenheter till det egna ledarskapet. Vi arbetar med såväl positiva, kreativa som med provocerande och utmanande aspekter av att vara ledare för en grupp. I den åtta månader långa påbyggnadsutbildningen ligger fokus på att utveckla din kapacitet som ledare

 

För mer information och föranmälan, klicka på respektive rubrik.

 

Välkommen!