Informationskväll igen den 6 mars – ”utan spaning ingen aning”

Informationskväll igen den 6 mars – ”utan spaning ingen aning”

Den 6 mars 2018 mellan 18-20 anordnar vi ännu en av våra populära informationskvällar om personlig utveckling på psykosyntesens grund! Från 17.30 dukar vi fram kaffe/the, smörgås och någon frukt.

Vill du förändra något i ditt liv? Känner du en längtan efter större balans mellan det yttre och det inre? Det kan finnas så många orsaker till att du just nu läser detta och börjar söka efter vad som kan vara rätt för dig och du är välkommen på en öppen informationskväll hos oss på Stiftelsen PsykosyntesAkademin .

Du får träffa akademins rektor Ann Marie Lamb, som tillsammans med en sistaårselev berättar psykosyntesens teoribildning och dess historia samt om de kurser och utbildningar vi erbjuder.  Vill du ställa frågor om tex hur psykosyntes kan användas för din personliga utveckling eller tillämpas i yrkeslivet är det ett bra tillfälle.

Vi har funnits i snart 30 år och våra lärare har mångårig erfarenhet som lärare, terapeuter, handledare och förändringsledare.

Anmäl ditt deltagande till info@psykosyntesakademin.se så vi vet hur många vi ska förbereda för. Om du vill ha mer information kan du också söka oss på telefon 08-641 47 00.

Informationskvällar senare i vår är:

Onsdag den 11 april

Tisdag 8 maj

Tisdag 12 juni

I vår går femdagarskursen Essentials den 7-11 mars och den 2-6 maj 2018. Den är obligatorisk för att söka till den tvååriga grundutbildningen.