Vi som arbetar här

Vi som arbetar här

Ann Marie Lamb, Rektor

Ann Marie har det övergripande ansvaret för Stiftelsen PsykosyntesAkademins verksamhet och utveckling på kort och lång sikt. Hon är adjungerad medlem i Styrelsen och sammankallande för ett Kvalitetsråd där lärare och studierektorer aktivt bidrar till frågor som rör akademins pedagogiska inriktning. Ann Marie är diplomerad psykosyntesterapeut, PsA och tar emot klienter på deltid på egen praktik. Hon har en bakgrund från näringslivet där hon verkat inom Human Resources med särskilt fokus på grupp-, ledar- och organisationsutveckling.

Tel. 08-408 822 13

 

 

Mona Eriksson, Studierektor T-linjen

Mona är ansvarig för Psykosyntesakademins terapeutlinje.  Hon arbetar även som lärare på både grund- och terapilinjen. Mona har egen praktik som Diplomerad Psykosyntesterapeut och kroppsterapeut.

Tel. 08-408 822 11

 

 

 

 

Annika Sibring

Annika Sibring, Studierektor Grundutbildningen

Jag är studierektor för Grundutbildningen. Jag är även Diplomerad Psykosyntesterapeut och arbetar med såväl individer och par som med grupper. Är du elev i akademins två-åriga grundutbildning är jag din kontaktperson för råd och stöd.

Tel. 08-408 822 12

 

 

Vill du kontakta någon av oss via e-post, skriv förnamn.efternamn@psykosyntesakademin.se. Du kan också använda formuläret längst ner på den här sidan. Fyll i ditt namn, din e-postadress och ditt ärende så hör vi av oss så snart vi kan.

Kontoret är säkrast bemannat tisdag-fredag 10-16, med avbrott för lunch 12-13. Om vi inte kan svara i telefon, kan du alltid lämna ett meddelande i vår röstbrevlåda. Du kan också skicka mail på info@psykosyntesakademin.se.

Telefon till växeln: 08-641 47 00

Skriv summa:
6 + 7 =