PsykosyntesAkademin styrelse

Birgitta Elfström

Birgitta Elfström är byggnadshistoriker och diplomerad psykosyntesterapeut utbildad vid Psykosyntesakademin. Hon skapar kurser i olika kreativa uttryck i södra Frankrike, konsultar för organisationer och företag samt tar emot klienter i lokalen på Östgötagatan i Stockholm.

Där finns också plats för Birgittas egenmålade siden och försäljning av lokalproducerade produkter från den franska landsbygden. Efter många år som statlig tjänsteman och chef brinner hon för en hållbar utveckling på alla plan.

 

Py WernstedtPy Wernstedt

Py Wernstedt är socionom, diplomerad psykosyntesterapeut och legitimerad psykoterapeut (SAPU). Hon arbetar som psykoterapeut med egen mottagning för vuxna, unga vuxna och par. Hon har även kurser i intuitiv skulptur. För kurserna fick hon Margo Russel-stipendiet 2008.

Py har utöver sitt arbete som psykoterapeut arbetat som informationssekreterare, grafisk formgivare och skolkurator. Py utbildar sig även till EMDR (ögonrörelseterapi)-terapeut. Hon är också konstnär med skulptur som specialitet.

 

Fredrik Lundh

Fredrik är diplomerad psykosyntesterapeut, legitimerad psykoterapeut och handledarutbildad. Han har arbetat som psykosyntesterapeut sedan 1992, som lärare och kursledare vid PsykosyntesAkademin sedan 1998. Han handleder också terapeutelever i deras klientarbete. År 2000-2005 var han skolans rektor.

Fredrik arbetar till vardags som privatpraktiserande psykoterapeut och handledare, och handleder också inom psykiatrin och socialtjänsten.

 

Richard Borgström

Richard BorgströmRichard är legitimerad sjukskötare, diplomerad psykosyntesterapeut, och har efter sin psykosyntesutbildning varit mentor och assisterat på akademin.

Richard har under många år arbetat med rekrytering och HR frågor på Ericsson och SAS samt haft egen mottagning med klienter. Han har nyligen studerat på Oslos Handelshögskola och har en masterexamen i ledarskap. Idag arbetar Richard som chef på SAS Ground Handling där han leder en av de största medarbetargrupperna.

 

Karin Tellås HermanssonKTH0614

Karin har arbetat med kommunikation på olika sätt i hela sitt liv, bland annat som programledare vid lokalradion, kommunikationsstrateg, informationschef, projektledare för olika personal- och kundtidningar, utställningar och event, skrivit böcker. Hon är även engagerad inom damfotbollen.

Karin är diplomerad psykosyntesterapeut, utbildad vid Psykosyntesakademin och arbetar idag huvudsakligen med egna enskilda klienter och olika grupper av såväl ledare och chefer som asylsökande flyktingkvinnor. Karin är för närvarande mentor för grupp 26 på PsA. Hon bor i Ramshyttan, en liten by strax utanför Nora.

 

Anna Thurdin Hedblad

(Text följer inom kort)