”Det här har psykosyntes betytt för mig”

Tusentals personer har deltagit i våra utbildningar sedan starten 1989. De har haft olika bakgrund och förväntningar. Vissa ser utbildningen som en fortbildning. Andra har fått hjälp att hitta en annan riktning i livet. Gemensamt är att ingen är oberörd.

Vi vill gärna visa hur olika användning man kan få av psykosyntes. Därför har vi tagit hjälp av tidigare elever som berättar hur de förhåller sig till psykosyntes och vad utbildningen har betytt för deras personliga utveckling.

Thomas kollegor har följt hans process med stort intresse och tycker att hans mänskliga tillgänglighet som chef har blivit bättre. Stina kan se flera omvälvande händelser i livet sedan hon började utbildningen, både påtvingade och självvalda. Lenita sade upp sig från sitt arbete och trots att omgivningen var orolig kände hon stor tillit till att allt skulle ordna sig, vilket det också gjorde.

Historierna är många och vi vill gärna ha fler. Om du har gått en utbildning hos oss och har något att berätta, hör gärna av dig så gör vi en intervju.