PsA Co-working – en arbetsplats och en plats för samskapande

Här möts Psykosyntesakademins elever, alumni, lärare, terapeuter och företagare.

Årets alla dagar.

Anmäl intresse

Det är i mötet det händer

I relation. Community. Sangha. The space in between. I and thou. Det finns så många sätt att säga det, men vi vet att du vet vad vi menar. 

En plats för djup, höjd och riktning

Vi erbjuder en plats där vi kan mötas, vara och göra tillsammans, eller där du kan vara med dig själv och ditt eget men ändå i ett sammanhang. En plats som har både själ och ett riktigt snabbt Wi-Fi. Och kaffe, en skrivare och allt det där som en vanlig arbetsplats ska ha. Men framförallt är vi en plats där djup, höjd och riktning får finnas med i vardagen. 

För dig som vet vad vi menar

Psykosyntesakademin Co-working är framför allt för dig som gått någon av våra utbildningar. Några dagar i veckan eller någon gång ibland. Kanske är du nystartad företagare som terapeut? Kanske etablerad terapeut som vill vara i ett sammanhang? Kanske arbetar du i en helt annan bransch men vet hur ett sammanhang som präglas av psykosyntes kan berika? Vi tänker att om du läser det här så vet du ungefär vad vi menar.

Med omsorg för platsen och för varandra

Vi är framför allt en mötesplats, inte ett kommersiellt kontorshotell. Det innebär att vi alla är värdar som tar hand om platsen och varandra. Elever, medlemmar och PsA:s team välkomnar varandra, varandras klienter och kunder och ser till att platsen är fin och välkomnande.

Samtals- och mötesrum

Behöver du ett eget rum på en specifik tid bokar du och betalar per timme. Som Co-working-medlem har du reducerade priser. Obokade rum kan användas fritt om de är lediga. Även utrustning för hybridmöten kan bokas.
Ordinarie pris 170 kr/timme. Co-working och elevpris 85 kr/timme.

Arbetsplats

Arbetsplatser i köket eller vid skrivbord i öppet kontorslandskap i lokalen Självet, alla tider då Självet inte är bokat för en grupp. (Vi fyller på med fler skrivbord efter behov). Öppet alla dagar 07:00-22:00 (med hänsyn till PsA:s verksamhet och undervisning som behöver ha företräde). 

Studio för video och podd

Du har möjlighet att boka vår utrustning för enklare video- och podproduktioner. 

En arena för events, workshops och utbildningar

Här kan du även boka lokal för events, workshops och liknande för upp till 42 personer i rummet och dessutom med bra utrustning för hybrid. Du som är Diplomerad Psykosyntesterapeut PSA har dessutom tillgång till formatet Arena Psykosyntesakademin där vi samskapar kring din idé.