Ledning och administration

Kontoret är i första hand bemannat tisdagar, onsdagar och fredagar. Vill du hälsa på, ring gärna först så att du vet att vi är på plats.


Erik Hedblad, Rektor
Erik har det övergripande ansvaret för Stiftelsen PsykosyntesAkademins verksamhet. Erik har studerat organisationspsykologi på avancerad nivå vid Stockholms Universitet och är Diplomerad Psykosyntesterapeut PSA®. Erik är även civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm, där han idag leder kurser i självledarskap och gruppdynamik. Erik verkar på delar av sin tid som coach och terapeut med ett speciellt fokus på ledare i familjeföretag.
Tel. 073-942 29 00
E-post: förnamn.efternamn@psykosyntesakademin.se

Annika Sibring, Studierektor Terapeututbildning
Annika är Diplomerad Psykosyntesterapeut PSA® och diplomerad handledare i psykosyntes, ICF Coach samt Certifierad IMAGO parterapeut. I grunden är hon Civilekonom inriktad på internationell marknadsföring och kommunikation och har bred arbetslivserfarenhet från såväl ideell som privat sektor. Bland annat har hon arbetat som projektledare med koordinering av internationella utbildningsprogram, arbetat som ekonomiansvarig samt som kurator inom grundskolan. Hon delar sin tid mellan Psykosyntesakademin och den egna praktiken i centrala Stockholm. 
Tel. 073-942 29 01
E-post: förnamn.efternamn@psykosyntesakademin.se

Lucie Wiberg, Studierektor Inre Ledarskap & Essentials
Lucie är Diplomerad Psykosyntesterapeut PSA® och har lång erfarenhet av klientarbete. På 90-talet introducerade hon Systemiska familjekonstellationer i Sverige tillsammans med M.D. Albrecht Mahr och psykosyntesterapeuten Karen Hedley. Hon drev sedan under många år ett utbildningsföretag, som bland annat erbjöd workshops och utbildningar i metoden. Lucie har bred erfarenhet av projektledning och administration inom marknadsföring, media och finans. Hon har även en högre textil utbildning vid Handarbetets Vänner, där hon idag leder kurser i bildvävning. Hon delar sin tid mellan ateljén och PsykosyntesAkademin. 
Tel. 073-942 29 02
E-post: förnamn.efternamn@psykosyntesakademin.se


Karina S. Ardelius, Mentor för grupp 33
Karina är Dipl. psykosyntesterapeut PSA® och Dipl. handledare PSA, Cert. Mindfulnessinstruktör, Cert. Mediyogalärare, Cert. Klassisk yogalärare, utbildad i basmedicin och ICF-Coach. Karina har även en yrkesbakgrund inom kommunikation och filmproduktion. Som mentor följer hon grupp 33 under hela den tvååriga utbildningen.

 


Åsa Asp, Mentor för grupp 34
Åsa är Dipl. psykosyntesterapeut PSA®, IMAGO parterapeut och är i slutfasen av en masterexamen i Marriage and Family Therapy i USA. Som mentor följer hon grupp 34 under hela den tvååriga utbildningen.

 

Att återförtrolla världen – Ekopsykologi med Eva Sanner

Ekopsykologi ser världen som en helhet där alla...

Är du vår nästa kollega?

Vi vill förstärka vår kommunikation och vårt...

Kreativitet & Psykosyntes: Tvärsigenom hjärtat!

En inspirationskväll/performance med Kerstin...

Vem vill du nominera till årets Margo Russel-stipendium?

Syftet med stipendiet skall vara att uppmuntra...

Sök Psykosyntesterapeut

På Psykosyntesföreningens hemsida kan du söka lämplig terapeut/coacher. I databasen finns också psykosyntesterapeuter som är under utbildning och som tar emot klienter till reducerad kostnad. Dessa har ansvarsförsäkring via respektive utbildningsinstitut och går under utbildningen i kontinuerlig handledning.

Sök på Psykosyntesföreningens sida »