Terapeuter under utbildning

Mot slutet av tredje studieåret har våra elever möjlighet att börja ta emot klienter.
Det ger dig möjligheten att gå i terapi hos en av våra elever till reducerad kostnad. 

Vi erbjuder en förmedlingstjänst där vi matchar dig med en elev. Om du vill kan du här läsa om några av våra terapeutelever och komma med önskemål om en specifik terapeut. Vi försöker då ta hänsyn till ditt önskemål men kan inte garantera ett specifikt val av terapeut.

De elever som kommit längst i sin utbildning kan även kontaktas direkt, utan att gå via vår förmedling, vilket framgår i listan nedan.

Namn
Beskrivning/webb:
Åsa CronqvistStockholmKontakt via förmedlingLinkedIn
Katharina Stålberg AgensjöStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedInhttps://www.levibalans.se/terapiform/samtalsterapi
Christina HellmanKontakt via förmedling
Eva FredbladStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktHar genomgått 4 års utbildning i Psykosyntes och har tagit emot klienter i några år nu. Behöver du stöd och hjälp att få ihop ditt livspussel så är du varmt välkommen att kontakta mig för ett möte.
Maria HagaGöteborgÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedIn
Marie-Louise SjöbergKontakt via förmedling
Unn HjohlmanStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direkt
Annika HadeniusStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLäs mer på https://forestnest.se/
Viveca Löwenthal Stockholm Även mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedInVill du skapa förändring i ditt liv? Kanske vill du känna mer trygghet, glädje och energi. För att få tillgång till hela dig och komma i en bättre balans kan du ta hjälp av någon att prata med. Ett samtal kan göra så mycket. När du berättar vad som rör sig i ditt inre får du på ett naturligt sätt tillgång till dina känslor och tankar. Det ger dig utrymme som kan öppna upp för nya insikter och sundare förhållningssätt som bidrar till mer livsenergi. Beroende på situationen träffas vi i samtalsrum, walk-and-talk eller digitalt över Teams. Eller i en kombination av dessa - det som känns bäst för dig. Första samtalet är alltid kostnadsfritt. Varmt välkommen att kontakta mig Läs mer på .https://lowenthalterapi.se/
Annika Kane NolteStockholm, NackaÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direkt
Anna JernbergKarlstad (centralt)Även mottagning onlineKontakt via förmedlingBehöver du någon som lyssnar på dig med värme och empati? Välkommen!
Anna ÅkerlundStockholmKontakt via förmedling
Anne Marie BlomGöteborgKontakt via förmedling
Anneli HallbergGöteborg/KungsbackaKontakt via förmedling
Britta WirströmStockholmKontakt via förmedling
Johan KindStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direkt
Johanna AxelssonStockholmKontakt via förmedling
Kia WiggStockholmKontakt via förmedling
Line Lo JensenStockholmKontakt via förmedling
Liselott FornellGöteborgKontakt via förmedling
Malin Tappert ThurdinStockholmÄven mottagning onlineKontakt via förmedlingFörutom terapi så arbetar jag med ledar- och grupputveckling och konflikthantering. För mer info: https://www.linkedin.com/in/malin-tappert-thurdin/. Jag jobbar även mycket på internationell nivå.
Marcus EngstrandStockholmKontakt via förmedling
Nadja SchillStockholmKontakt via förmedling
Nele Hendrikje StoffelsStockholmÄven mottagning onlineKontakt via förmedlingLinkedInIbland hör man sig själv för första gången i mötet med någon annan. Välkommen till självutforskande samtal som rymmer allt det mänskliga. - Welcome to a safe space to explore your innermost thoughts and feelings, and to process life experiences that require deep listening. http://www.flyinginside.com
Roger ÖstermanStockholmKontakt via förmedling
Birgir ArgeEskilstunaÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktJag är legitimerad läkare med mångårig erfarenhet av att möta människor med både fysiska och psykiska problem. Jag betraktar människan som en helhet av kropp, psyke och själ och har i mitt yrkesutövande ofta saknat tid och verktyg att arbeta med den själsliga delen. Genom Psykosyntesterapin har jag funnit ett verktyg att utveckla mig själv men också, nu som snart färdig terapeut, att hjälpa andra till personlig utveckling och välmående. Existentiella frågor såsom meningen med livet, ångest, hälsa, sjukdom och död ligger mig varmt om hjärtat. Kostnad 350 kr/timme. Varmt välkommen. Jag finns i Eskilstuna.
Birgitta RydbergGöteborgKontakta terapeuten direktsocionom
Camilla PetersdotterGöteborg Även mottagning onlineKontakta terapeuten direkthttp://www.camillapetersdotter.se/
Cissi LavérMalmö och Simrishamn - SkåneÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direkthttp://lavers.se/
Gordana MihaiStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedInSjälvledarskap och teamutveckling, psykosyntesterapeut under utbildning. Meditation - och mindfulneslärare
Kaj HedlundStockholmÄven mottagning onlineKontakt via förmedlingLinkedInProfessionell Coach & Psykosyntesterapeut under utbildning, med värme och djup beredd att möta dig och dina utmaningar. Ingen fråga är för stor, för liten eller fel. Allt är välkommet - Du är välkommen!
Kristina BobergStockholm/DalarnaÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedInHar du behov av att stanna upp? Reflektera över vad som händer eller inte händer? Ibland går livet inte alltid i den riktning vi hade tänkt oss. Jag är certifierad ICF Coach och Psykosyntesterapeut under utbildning. Jag har under flera år i näringslivet, både i chefsroller och som en i teamet, jobbat nära människor och varit fascinerad av vilka olika val vi gör. Ibland förstår vi varför ibland inte. Jag är gotländska och finns både i Stockholm och i Dalarna och möter gärna dig där du befinner dig just nu. Jag hoppas vi får ses! Om du blir nyfiken kontakta mig på kribobcc@gmail.com
Maria LovefjärdStockholmKontakt via förmedling
Maria NilssonGamleby, VästervikKontakt via förmedlingPsykosyntesterapeut under utbildning. Ditt samtalsstöd när livet skaver.
Martina KäckStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedIn
Mats NielsenStockholmKontakt via förmedlingKänns det som att någon/något annat än du styr ditt liv? Finns det obearbetade känslor/händelser som smärtar och som du behöver hjälp med att möta och bearbeta? Vill du förbättra dina relationer, nå dina drömmar, känna mindre ångest? Oavsett dina behov eller tankar kring det som skaver kan vi tillsammans ta reda på hur du kan leva ditt liv utifrån möjligheter istället för begränsningar. Psykosyntesens mångfacetterade redskap kan hjälpa dig i att finna svaren. Jag använder mig även av medveten närvaro-metoden i mina samtal.
Varmt välkommen till ett första utforskande samtal med mig där vi upptäcker möjligheterna.
Mats Nielsen Läs mer om mig: https://www.yin-yoga.se/om-oss/mats-nielsen-2/
Meeri TikkanenKarlskronaKontakt via förmedling
Elin ElmérStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direkt
Johanna LindmanStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedInhttp://www.jmarlene.se
Susanna StålhammarStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedInMed erfarenhet av utmaningar, smärta men också befrielse från gamla mönster, går jag gärna bredvid dig på din upptäcksfärd in i dig. Har mött psykisk ohälsa, NPF, livskriser, trauman och andra utmaningar det kan innebära att bara vara en människa på denna jord. Varmt välkommen med allt du bär på!
Susanne BjörkbomStockholmÄven mottagning onlineKontakt via förmedlingLinkedInhttps://www.sentens.se/
Daniele PalmucciStockholmKontakta terapeuten direkt
Felix RodriguezStockholmKontakt via förmedling
Katarina Liss-LarssonStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direkt
Lena Loheim KangevikStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direkthttp://www.loheim.se Står du vid ett vägskäl i livet? Har du hamnat i en svacka eller kris som du inte tar dig ur? Känner du ångest, håglöshet eller kanske en rastlöshet som hindrar dig från att leva full ut? Eller är du bara nyfiken på din potential och vem du egentligen är? Med min stora livserfarenhet och ödmjukhet inför livet, dess vägar och irrvägar, håller jag dig i handen och guidar dig vidare med psykosyntesens fina verktyg till vår hjälp.
Malin JohanssonÖstersundKontakta terapeuten direkt
Maria JonassonSundsvallÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direkt
Sippan (Durandal) BryttingStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedIn“Vem är jag? Varför känns det som att något saknas? Vad vill jag förändra i mitt liv? Hur kan jag genomföra den förändringen?”
Den här typen av frågor aktualiseras förr eller senare i de flesta människors liv, och ett varsamt utforskande av dem kan hjälpa oss lära känna oss själva bättre och känna större mening i tillvaron. Terapi erbjuder ett utrymme i ditt liv för detta utforskande, och en guide som går vid din sida på vägen.
Furogh ShahrivarStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direkt
Helena WernerStockholmÄven mottagning onlineKontakt via förmedlingLinkedInÄr du fast i olika mönster eller står du i ett vägskäl i livet men kommer inte vidare? Söker du en bättre balans i livet och vill du upptäcka nya vägar? Vill du känna mer trygghet, glädje och livskraft? Längtar du efter att lära känna dig själv och förstå andra bättre? Är du nyfiken på din potential? Eller funderar du på meningen med livet?
Hos mig får du stöd genom djupare samtal om livet och dess utmaningar och möjligheter. Tillsammans utforskar vi din inre värld och hur du kan leva ditt liv som du vill leva.

Som Psykosyntesterapeut under utbildning erbjuder jag sessioner till reducerat pris, fn. 350 kr/h. Jag tar emot klienter centralt i Stockholm alternativt online.. Välkommen att höra av dig för ett första möte som alltid är gratis!
Jonas NymanStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedIn
Martin SamuelssonMalmöÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedIn
Peter KihlKontakt via förmedling
Sofia OlofssonStockholmÄven mottagning onlineKontakta terapeuten direktLinkedInAtt möta sig själv på djupet är en upptäckt jag unnar alla människor. Det är en spännande och lärorik upptäcktsresa som pågår livet ut för den som vill. Att alla människor har rätt att mötas med nyfikenhet och empati är en övertygelse jag brinner för och som är drivkraften i mitt arbete som terapeut.
Britta AhlmanGöteborg ÖckeröarnaKontakt via förmedlinghttps://www.facebook.com/profile.php?id=61557617404803
Lotta AhlvarStockholm/LinköpingÄven mottagning onlineKontakt via förmedlinghttps://www.linkedin.com/in/lotta-ahlvar/
Lisa von BaumgartenStockholmÄven mottagning onlineKontakt via förmedlinghttp://lisavonbaumgarten.com
Bodil BerglundMalmöÄven mottagning onlineKontakt via förmedlinghttps://www.bodilberglund.se/
Elias ElkotbiStockholmÄven mottagning onlineKontakt via förmedling
Isabelle FarrenkopfStockholmÄven mottagning onlineKontakt via förmedling
Linus HagbergKontakt via förmedling