Relationer i grupp

En öppen kurs baserad på psykosyntesens teori och metodik.

”Relationer i grupp”
En öppen kurs baserad på psykosyntesens teori och metodik.

4 kvällar våren 2019 – Alla är välkomna!

För första gången erbjuder vi nu en öppen grupp för deltagare, som vill lära känna mer om sig själv i ett gruppsammanhang och utforska sin potential, under professionell vägledning och hållande.

Du önskar förstå mer om dig själv och de inre begränsningar, som omedvetet styr dig i ditt växande. Du ställer dig existentiella frågor som ’vem är jag, vem blir jag i mötet med andra och vem vill jag vara’? Du vet inom dig att du har en outforskad potential, att du bär på fler kvalitéer än du visar idag.

Upptäck speglingens helande kraft och kom i djupare kontakt med dig själv. Låt dig beröras av det mänskliga, det gemensamma. Fördjupa din förståelse och finn din egen självklara plats i ett utvecklande sammanhang.

Utforska, testa, prova på och förstå mer om dig själv. Du får en genomgång av vissa grundläggande teorier. Du får utforska dina trygghetszoner och våga testa ett nytt sätt att vara. All verklig förändring kommer inifrån och med vår upplevelsebaserade pedagogik, kommer du i kontakt med den djupa inre insikt, som kan bli transformerande. Med ny insikt, följer större kraft och förmåga att välja ett nytt förhållningssätt i grupper och i livet.

Kursledare och ansvarig för gruppen är Angelika Dilschmann, praktiserande och erfaren terapeut, handledare och en av huvudlärarna vid Stiftelsen PsykosyntesAkademin där hon bland annat är lärare på grundkursen ”Essentials®”. Hon leder också ”Relationsgrupper” under den tvååriga grundutbildningen. Angelika diplomerades som psykosyntesterapeut PSA® redan 1999. Hon har dessutom mångårig erfarenhet av konsultverksamhet med inriktning på lärande, kommunikation, ledarskap, relationer i arbetsgrupper. Hon har publicerat ett antal böcker.

Anna Escardo är assisterande kursledare, erfaren och praktiserande terapeut, samtalspartner och lärarkandidat vid Stiftelsen PsykosyntesAkademin sedan 2016 där hon samma år erhöll ett stipendium för sitt arbete med utsatta människor i kyrkans regi. Hon tjänstgör i Katarina församling där hon kontinuerligt leder samtal individuellt och i grupp. Anna diplomerades som psykosyntesterapeut PSA® år 2012.

Upplägg:
Max 10-12 deltagare och kursen går fyra vardagskvällar.
Första grupptillfället är tiden 16-20 och de övriga fyra är tiden 17-20. Varje kväll har vi en kortare fikapaus med frukt, kaffe/the och smörgås.

Tid och plats:
3 april (16-20)
23 april (17-20)
7 maj (17-20)
11 juni (17-20)

Plats
Stiftelsen PsykosyntesAkademin, Tengdahlsgatan 32, 2tr, Stockholm.
Portkod följer när du är antagen och kursavgiften är betald. Kursintyg utfärdas efter genomförd kurs.

Kursavgiften för fyra grupptillfällen är:
3 400 kr (inkl moms privatbetalande)
3 400 kr (exkl moms för fåmansföretag)
3 900 kr (exkl moms för storföretag)

Detta är obligatoriskt innan anmälan på Simple Signup.
Varmt välkommen först med din intresseanmälan till info@psykosyntesakademin.se.
När vi fått din intresseanmälan så mailar vi dig ett enkelt kontaktformulär, som vi ber dig fylla i och skicka in, antingen i mail eller i kuvert till PsykosyntesAkademin, Tengdahlsgatan 32, 116 47 Stockholm.

Sista dag för anmälan är 1 mars 2019 och sista dag för inskick av kontaktformulär är 15 mars 2019. Vid för få anmälningar, förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen, varvid hela kursavgiften återbetalas.

Anmälan och mer information:
Länk till Simple Signup här»

Referens:
“Genom att vara en del av en grupp och ta del av allas utveckling så har det haft en “turboeffekt” på min egen utvecklingsresa. Lärarna har en otrolig förmåga att möta individer och gruppen i sina processer och verkligen bidra till att varje möte blir intressant och utvecklande.”
/Jonas Nyman, deltagare på Essentials 2011.

Är du intresserad av att veta mer?