Friends of the Academy

Time - Talent - Treasure

Vänner

Stiftelsen PsykosyntesAkademins Vänner är oändligt många och vänskap visar sig på många olika sätt. Det kan helt enkelt vara att alltid finnas där, vara med när något händer, tala väl om och helt enkelt trivas ihop.

Så är det nog främst för oss med våra elever, de som gått tidigare och går nu, våra lärare och andra intressenter. Vi trivs ihop.

Många stödjer också akademins arbete på oändligt många olika sätt. Många gör en insats rent ideellt, utan alltför stora åthävor. Duka fram fika, dela våra inlägg, tipsa vänner och kollegor om våra utbildningar. Det är själva navet i vår marknadsföring eftersom vi är en stiftelse, som verkar utifrån ett ideellt synsätt.

Ändå behöver vi säga något särskilt om några som särskilt utmärker sig och på den här sidan kommer vi över tid kunna lyfta fram och presentera de som gör något utöver det vanliga.

Vi tänker på vänskapshandlingar utifrån de tre T:na – TID, TALANG, TILLGÅNGAR. De delar med sig av sin speciella talang och lägger ideell tid på att hjälpa akademin att nå fler med mer av psykosyntes. I det här sammanhanget menar vi att tillgångar är rent finansiella tillgångar, det vill säga man donerar eller bidrar ekonomiskt till ett projekt vi har.

Vi vill lyfta fram:

Jessica Stigsdotter Axberg, som under sitt firmanamn MrsHyper, har skapat vår nya loga och hemsida, tagit fram planscher, anteckningsböcker, en väska, som vi kan sälja och under ett par års tid gett av sin tid och yrkesskicklighet på ett sätt som är extraordinärt. Jessica är fantastisk att samarbeta med, stort tack!
Läs mer om Jessica/MrsHyper här»

Peter Wiberg, som helt osjälviskt och privat har hjälpt oss med att sätta bild och ton till vår inspelade visualiseringspodd, ”Rosen”.
Peter har också filmat de samtal vi haft med några av våra internationella lärare. Samtalen finns inspelade på Youtube under PsykosyntesAkademin. Peter har varit underbar i hela detta arbete, vårt stora tack!
Läs mer om Peter Wiberg här»

Alla lärare som genom åren som bidrar och har bidragit med sin tid, sina idéer och sin erfarenhet på så många olika sätt! Vår tacksamhet till denna grupp är oändligt stor!

Assistenterna, tidigare elever, som är med vid kurshelger och ger stöd till både lärare och till gruppen i det arbete som sker.

Alla styrelser som genom åren avstått från styrelsearvode i sitt arbete med att föra stiftelsen framåt.

Arkiv

Vill DU bidra med något alldeles eget till vårt arbete på PsykosyntesAkademin?

Du är välkommen att höra av dig på info@psykosyntesakademin.se

Är du intresserad av att veta mer?