Introduktion till psykosyntes, 29 november 11:30-13:00

I detta seminarium får du en introduktion till psykosyntes och exempel på hur psykosyntesens teori och metoder kan användas i personlig utveckling eller i terapeutiskt arbete.

Du får möjlighet att ställa frågor. Kanske du vill veta hur psykosyntesen skiljer sig från andra inriktningar inom psykologi, eller hur psykosyntes kan tillämpas i yrkeslivet? Seminariet leds av Psyksoyntesakademins rektor, Erik Hedblad. Ibland deltar även någon av akademins lärare eller en elev. Vi brukar också bjuda på en prova-på övning så du får en försmak av psykosyntes.

Du kan välja om du vill delta online eller hos oss på södermalm i Stockholm. Välkommen!

Online eller på plats? Anmäl dig nu!

Psykosyntesakademin är en icke vinstdrivande stiftelse grundad 1989.
Vi utbildar enligt internationella kvalitetskriterier från European Association for Psychotherapy, EAP och European Federation for Psychosynthesis Psychotherapy, EFPP. Vi stödjer initiativet Inner Development Goals för hållbar utveckling.

Röster om intensivkursen Essentials

”Bland det bästa jag gjort i mitt liv. Många upplevelser och insikter att ta med sig i livet.”

Deltagare, februari 2020

“Jag har deltagit i många kvalificerade utbildningar i personlig utveckling och ledarskap och Psykosyntesen är utan tvekan den som givit mig mest. Psykosyntesakademin erbjuder fantastiska möjligheter till personlig utveckling oavsett var du än befinner dig i livet.”

Jonas Nyman

”Fantastiska fem dagar som har varit allt från insiktsfulla, jobbiga, prövande, starka och betydelsefulla för mig. En inre gåva till mig själv.”

Deltagare, februari 2020

Kommande kursstarter, Essentials

26 juni, 2024
 • Essentials PSA® Internat Mullsjö 5 dagars intensivkurs, 26 juni, 2024 - 30 juni, 2024  ,

  Lärare: Linda Dyrefelt & Nina Sterckx

7 augusti, 2024
 • Essentials PSA® Stockholm 5 dagars intensivkurs, 7 augusti, 2024 - 11 augusti, 2024  ,

  Lärare Nina Sterckx & Fredrik Lundh

16 oktober, 2024
 • Essentials PSA® Stockholm 5 dagars intensivkurs, 16 oktober, 2024 - 20 oktober, 2024  ,

  Lärare: Nina Sterckx och Anna Escardó

8 januari, 2025
 • Essentials PSA® Göteborg 5 dagars intensivkurs, 8 januari, 2025 - 12 januari, 2025  ,

  Lärare: Lena Ekwing. Lärare 2 meddelas senare.

12 mars, 2025
 • Essentials PSA® Stockholm 5 dagars intensivkurs, 12 mars, 2025 - 16 mars, 2025  ,

  Lärare: Linda Thörn Elliott och Angelika Dilschmann

4 juni, 2025
 • Prel. Essentials PSA® Internat Österlen 5 dagars intensivkurs, 4 juni, 2025 - 8 juni, 2025  ,

“Essentials är utan tvekan den viktigaste utbildningen jag har gått i vuxen ålder. Jag kom till utbildningen i tron att jag visste vad som hindrade mig i livet; vilka frågor jag behövde svar på. När utbildningen var klar hade jag istället fått svar på väsentligt mer komplicerade frågor, med ett nytt förhållningssätt till mig själv, min omgivning och till livet självt. Tack till våra lärare och medhjälpare Angelika, Nina, Carola, Eva och även ett stort tack till alla ni underbara, modiga människor som också deltog på kursen! Nu börjar nästa fas i livet och jag känner mig positiv, nyfiken och väl förberedd.”

Fredrik L, oktober 2021

”De mest perspektivförändrande dagarna hittills i mitt liv. Svårt att med rättvisa beskriva i ord relationen mellan tanke, känsla och kropp, det yttre och det inre och hur viktiga jag tror att dessa insikter kommer att vara för mig i resten av mitt liv. Värdefulla dagar i sig själva men ger också en stark längtan att genomföra den längre utbildningen.”

Deltagare, februari 2020

“Upplevelser som jag inte trodde var möjliga och många nya insikter”

Jonas Svedin, leg. Läkare i allmänmedicin

”Tack för en fantastisk Essentials. Det var nog en av de bästa upplevelserna i mitt liv.”

Ronnie Byström

“Det här är den största resan jag har gjort, fast jag åkt runt all världens hörn. Jag är oerhört tacksam över alla verktyg jag fått med mig och den fördjupade kunskapen om mig själv och människor i stort som kommit via Psykosyntesen. Det är en stor del av mina böcker, den terapi jag ger och mitt sätt att bemöta andra människor varje dag.

Under många år har vi som familj haft det ganska tufft, och jag är övertygad om att det är Psykosyntesen som gjort att jag kunnat må bra och ta hand om mig själv igenom alla stormar.

Kort sagt – det här den absolut bästa presenten du kan ge dig själv! Just do it!”

Jessica Stigsdotter Axberg