TILLSAMMANS MOT NYA MÅL – Du som har gått Inre Ledarskap kan från hösten 2024 välja att fortsätta din utveckling med  denna coachutbildning och du som är utbildad psykosyntesterapeut har en möjlighet att få ytterligare verktyg för att arbeta med psykosyntes i nya sammanhang och mot nya mål.

Vill du veta mer?

Under hösten 2024 startar vi en första grupp för att sedan lansera utbildningen fullt ut under 2025. 
Är du intresserad eller har frågor, kontakta Erik Hedblad, rektor, på erik.hedblad@psykosyntesakademin.se eller 073-942 29 00.

Visste du att…?

Coaching och psykosyntes har ett mycket nära släktskap. John Whitmores bok Coaching for Performance är världens mest sålda bok inom coaching. Med modeller som GROW blev hans arbete en grund för ICF och coachingens snabba spridning i världen. Känner du igen namnet Whitmore? Diana Whitmore är en frontfigur inom psykosyntesterapi och de äkta makarna refererar till varandra i flera av de böcker de publicerat. Det är alltså ingen slump att coachinglitteraturen innehåller exempelvis delpersonlighetsarbete! Diana var också med och grundade the Psychosynthesis Trust i London var viktig i skapandet av Psykosyntesakademin i Stockholm 1989. Coachingens rötter har nu flyttat in på Psykosyntesakademin. Det var på tiden!