En inspirationskväll/performance med Kerstin Alex Elfving, Nina Sterckx och Erik Hedblad

VI KÖR EN KVÄLL TILL!

Efter en fullbokad kväll i september gör vi det helt enkelt en gång till! Välkommen du som missade chansen, eller välkommen att komma med igen!

📅  Söndag 12 november

⏰ 18:30-20:30
📍 Psykosyntesakademin
💸 Fri entré/donationsbasis. Snacks till försäljning efter föreställningen.

Vår kreativitet är syntesen mellan kärlek och vilja. Hur kan vi mitt i det vardagliga dramat uppleva Självets inspirationsflöde? Vår inspiration gör oss tillräckligt nyfikna för att våga vara modiga och uppleva att det “svänger” om ett möte! 

Genom berättelser, sång, poetisk gestaltning och musicerande vill vi dela personliga och professionella erfarenheter tillsammans med er. Och, hur kan vi sjunga/ljuda ett diagram t.ex. psykosyntesens äggmodell?

Kvällen är öppen för alla, kostnadsfri. Kerstins bok “Tvärsigenom Hjärtat: Inspiration+Transformation =Kreativ Kommunikation” kommer att finnas till försäljning.

 

Kerstin Alex Elfving är Diplomerad Psykosyntesterapeut från Psykosyntesakademin, röst/sång/teaterpedagog och arbetar sedan många år med kreativ kommunikation. Hon är författare till boken Tvärsigenom Hjärtat! som utkom 2022.

Kerstin Alex Elfving

Psykosyntesterapeut & konsult i kreativ kommunikation, Enteleki

Kreativa uttryck har alltid funnits med Nina, på fritiden i form av sång och dans, och som fd språklärare, genom att använda mycket musik, bild och film i undervisningen. Nina är Diplomerad psykosyntesterapeut och även lärare på Psykosyntesakademin

Nina Sterckx

Psykosyntesterapeut och lärare på Psykosyntesakademin

För Erik är musik en ständigt närvarande källa till glädje, inspiration och återhämtning. Erik spelar och sjunger främst för sin egen skull hemma, men även i ett lokalt garageband och ibland i Nacka Kammarkör . Erik är Diplomerad Psykosyntesterapeut från Psykosyntesakademin där han även är rektor.

Erik Hedblad

Psykosyntesterapeut & rektor, Psykosyntesakademin