Vi vill förstärka vår kommunikation och vårt sätt att arbeta med nätverk och gemenskap. Därför söker vi nu två nya kollegor för långsiktiga deltidsuppdrag inom kommunikation, nätverk och alumni-relationer!

Du jobbar tillsammans med rektor och det nätverk akademin har inom formgivning, teknik och kommunikationsstrategi. Hur ett uppdrag ser ut beror mycket på din profil och dina drivkrafter. Det här är de behov vi har sett:

Extern kommunikation

Arbetsuppgifter:
– Skapa och publicera innehåll och sprida kunskap i sociala medier
– Bidra till webb, nyhetsbrev och marketing automation
– Omvärldsbevakning inom psykisk hälsa och personlig utveckling

Kvalifikationer:
Ett uppdrag för en innovativ och driven kommunikatör som vill göra skillnad för människors utveckling. I den här rollen är hantverket och genomförande i fokus och du behöver inte vara utbildad i psykosyntes! 

Du har en utbildning inom kommunikation eller har på annat sätt lärt dig hantverket i digital kommunikation. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i text och om du har förmågor inom formgivning, rörligt material och foto är det en fördel. 

Nätverk och alumni 

Arbetsuppgifter:
– Skapa och genomföra events och nätverksträffar, i det fysiska och det digitala rummet, för de fler än 1200 som har gått någon av våra utbildningar, med fokus på alla som har gått Essentials och Inre Ledarskap (2 år).
– Samverka med Psykosyntesföreningen kring events för diplomerade psykosyntesterapeuter
– Utveckla och driva digitalt innehåll för olika grupper av alumni

Kvalifikationer:
Ett uppdrag för dig som har gått minst Essentials och älskar att skapa möten mellan människor! Erfarenhet från andra nätverk eller events är meriterande, men det avgörande är att du är en kreativ kraft som kan skapa tillsammans med andra för att bygga en gemenskap!

Deltid, anpassat efter din profil

Du blir en del av vårt team där vi alla arbetar deltid. Omfattning och exakt utformning av rollen anpassar vi utifrån din profil. Vi är öppna för antingen anställning eller uppdrag om du är egenföretagare. 

Vision 2030

Under 2022 genomförde vi tillsammans med Psykosyntesföreningen ett visionsarbete där vi satte ut en riktning för att gå tillsammans för fler dimensioner av psykologi. Det är dags att låta vår kommunikation genomsyras av visionen. Läs mer här! 

Intresserad? Låt oss prata!

För att undvika dubbla relationer är uppdraget inte öppet för aktiva elever i Inre Ledarskap eller terapeututbildningens tredje år.

Kontakta Erik Hedblad, rektor, på erik.hedblad@psykosyntesakademin.se senast den 12 november. När du tar kontakt, beskriv gärna vad i våra behov som tilltalar dig och ditt CV. I första steget kan du se detta som ett utforskande samtal snarare än en formell rekryteringsprocess – vi vill att processen formar uppdragen. Intentionen är att börja jobba tillsammans efter årsskiftet.