PsykosyntesAkademin bjuder tillsammans med författaren Bengt Renander in till en föreläsning om medvetenhet och närvaro den 22 februari 2017.

Stoppa tankarnas terrorism är den inspirerande rubriken på kvällens öppna föreläsning med Bengt Renander. Trots att man vet precis hur det går till att vara närvarande, varför är det ändå så svårt? Under kvällen ger han inspirerande insikter och konkreta metoder att fördjupa och utveckla närvaron både privat och professionellt. Närvaro är en viktig förmåga i en tid då många terroriseras av sina egna tankar och får så negativa konsekvenser av det. Föreläsningen ger verktyg att komma ur dramat.

Bengt är aktuell med sin nya bok ”Handbok i närvaro”. Det är en liten, enkel och tydlig bok som med mild humor visar hur vi kan ta oss ur tankarnas terrorism och i stället vara närvarande.

Han arbetar sedan 1999 som coach, föreläsare, författare och ledare för utvecklingsprocesser. Han har hjälpt hundratals grupper och individer att utveckla sin närvaro, medvetenhet, kreativitet och lyssnande. Mer information om Bengt och om böckerna finns på www.renander.nu Vi kommer ha böcker till försäljning och ställer upp ett författarbord där Bengt har lovat signera sin bok. Han tar också med några exemplar av tidigare böcker för den som är intresserad.

Varmt välkommen!

Datum:         Onsdagen den 22 februari 2017

Samling:       Från 18.00 är du välkommen, det finns värmande kaffe/te och frukt/nötter

Tid:                Kl 18.30-20.30 med en kort bensträckare och en avrundande tid för bokförsäljning

Plats:             Tengdahlsgatan 32, 2tr i PsykosyntesAkademins lokaler

Antal:            Minimiantal 12 personer

Kostnad:       250 kr för privatpersoner och 250 kr plus moms för företag

Betalning:     Kontant (eller Swish) på plats och kvitto lämnas vid behov

Anmälan:      Obligatorisk anmälan i mail till info@psykosyntesakademin.se så vi vet hur många vi ska förbereda för. Märk ditt mail med Anmälan författarkväll 22/2.

Bekräftelse:  Vi skickar bekräftelse i den ordning anmälningarna når oss

Uppgifter:     Obligatoriska uppgifter i anmälan är: Namn, mobilnummer, epost och antal

No-show:      Om du anmält dig och inte dyker upp så fakturerar vi en no-show avgift om 250+50, dvs 300 kr.

Avbokning:  Senast 24 timmar innan författarkvällen så vi kan lämna platsen vidare.