PsykosyntesAkademin bjuder åter in till en meditationskväll i psykosyntesens anda. Med hjälp av psykosyntesens världsmeditation, så som den en gång formulerades av Roberto Assagioli, vill vi bidra till stillhet och eftertanke i denna yttre turbulenta tid med en stunds gemenskap i medvetenhet och stilla närvaro.

Temat för meditationen denna gång är Kärlek och i cirkeln tänder vi ett ljus när vi mediterar, för kärlek mellan människor och medmänniskor i alla länder och på alla platser på vår jord.

I kontakt med vår inre stillhet kan vi också bjuda in något ännu större och avslutar själva meditationen med en önskan om välgång för allt och alla. Den får du även med dig hem för hemmabruk. Efter meditationen ger vi en stunds utrymme för gemensamma reflektioner och samtal i cirkeln.

Den förra meditationskvällen inledde avslutningen av utbildningsåret 2016 och temat den gången var Gemenskap. Vår önskan från PsykosyntesAkademin är att kunna välkomna till en månadsmeditation under varje utbildningstermin.

Vi inleder månadsmeditationerna under utbildningsåret 2017 måndagen den 16 januari 2017. Vad kan vara bättre än att börja året med att kontakta kärleken inom oss och mellan oss i dessa tider när det världen behöver mer av är just kärlek och medmänsklighet?!

Planerade datum för våren är: 16 januari – 13 februari – 6 april – 8 maj – 12 juni

Lägg in datumen redan nu i din kalender, så är du säker på att inte glömma bort att anmäla dig. Temat blir olika varje gång.

Ta gärna med en vän om du kommer denna gång och be dem skicka in sin anmälan på samma sätt så vi vet hur många vi ska förbereda för.

Meditationsledare är Ann Marie Lamb.

 

Datum:        Måndagen den 16 januari 2017

Tema:           Kärlek

Samling:     Från 17.30 finns värmande grönt te och örtte med honung och en frukt

Tid:                Kl 18-20

Plats:           Tengdahlsgatan 32, 2tr i PsykosyntesAkademins lokaler

Kostnad:     Meditationen är avgiftsfri men vi välkomnar tacksamt frivilliga bidrag, större som mindre, i vår meditationsskål.

Anmälan:    Obligatorisk anmälan i mail till info@psykosyntesakademin.se

Bekräftelse:Vi skickar bekräftelse i den ordning anmälningarna når oss och svarar så fort vi har möjlighet.

Uppgifter:   Skriv Anmälan Meditation i rubriken och i mailet ditt namn, mobilnummer, epost

Avbokning: Senast kvällen innan så vi kan lämna platsen vidare.

Varmt välkommen!

 

amlrektor