Den 17:e oktober är det dags för nästa öppna föreläsning hos oss. Marta Cullberg Weston är välkänd genom sina lättillgängliga och inspirerande böcker. Där visar hon på symboldramas sätt att arbeta med traditionella bildtematan likväl som möten med det inre barnet.

Föreläsningen börjar 18:30 och hålls i våra lokaler på Tengdahlsgatan 32 i Stockholm. Entré 100 kronor.

Vi vill gärna att du anmäler ditt intresse i förväg. Det gör det lättare för oss att planera så att du känner dig välkommen. Kontakta Karin Hessner och meddela att du kommer, info[snabel-a]psykosyntesakademin.se eller ring 08-641 47 00.

Hur var föreläsningen med David Schultz? Karin berättar:

Har just varit på en intressant föreläsning med David Schultz som på ett mycket lättsamt och engagerat sätt berättade om sina erfarenheter av arbete med delpersonligheter utifrån Familjesystem och Ego State. David inledde med att kort beskriva teorin och sedan fick alla prova på att jobba med en delpersonlighet. Vi fick lära oss en del spännande uttryck som protectors, firefighters och exiles. Efter pausen fick vi uppleva en live demo och se hur det går till att jobba praktiskt med dessa tekniker. Det blev en givande och uppskattad session. […]