Öppen föreläsning den 25 november kl. 18.30

Psykosyntesakademin bjuder in till en öppen föreläsning om Lifespan integration. Lifespan Integration är en effektiv psykoterapeutisk metod som man kan använda för att bearbeta traumatiska händelser eller när man genomlevt smärtsamma perioder i livet.
Genom att omdirigera neurala nätverk och integrera svåra händelser i livsförloppet landar klienten i ett lugnt nu och kan börja tänka framåt.
Det är en mycket bra metod för redan erfarna terapeuter att integrera i sin verktygslåda och den kombinerar kunskap om utvecklingspsykologi, neural plasticitet och inlärningspykologi.
Kristina Pettersson är bland annat Leg. Psykoterapeut och Certifierad Lifespan psychotherapist och är verksam i Stockholm.
Föreläsningen kostar 160 kronor vilka betalas kontant på plats. Anmäld dig här eller till akademin info@psykosyntesakademin.se

Välkommen!

Tid: 25 november 2015, kl.18.30 Plats: Tengdahlsgatan 32, 2tr, 11647 Stockholm Entré: 160 kronor och vi är tacksamma för kontanter.

Alla är välkomna och vi vill att du meddelar i förväg att du kommer. Ring 08-641 47 00 eller maila info@psykosyntesakademin.se