Välkommen alla tidigare och nuvarande elever till årets Margo Russel-dag den 8 juni!

Margo Russel grundade PsykosyntesAkademin för snart 27 år sedan. Till hennes minne utdelas varje år ett stipendium till någon tidigare eller nuvarande elev. Det firar vi på Margo Russel-dagen.

blomstergata

 

Programmet startar kl 17.00 den 8 juni och innehåller bl.a. utdelning av årets stipendium, föreläsning samt mingel, bubbel och tilltugg fram till ca 21.00

 

Förra årets stipendiat, Ann Marie Lamb, kommer ha sin stipendieföreläsning på årets Margo Russell dag den 8 juni, 2016. Ann Marie vann priset för sin kurs Visionsresan™, som hjälper deltagarna att komma i kontakt med sin känsla av syfte och djupare längtan samt hitta konkreta steg mot att förverkliga den potentialen i sina liv.

Visionsresan™ har sin djupaste förankring i det transpersonella perspektivet och de strålar eller vägar som är Självets riktning. Men den har också en konkret förankring i Assagiolis tankar om viljans framåtriktade kraft från det medvetna Jagets plats. Den finner stöd i modern hjärnforskning och den har en plats i många människors liv.

Temat för stipendieföreläsningen är Självets subtila guidning genom den inre resan och Ann Marie berättar hur Visionsresan™ har vuxit fram ur hennes egna behov av att söka svar på livets eviga frågor om vem, vad, varför och hur? Hon berättar också om hur Visionsresan™ är uppbyggd, kopplingen till psykosyntesens teorier och metoder och hon har lovat avslöja den absolut viktigaste framgångsfaktorn för resan!

 

Anmäl dig genom mejl till info@psykosyntesakademin.se

Du är naturligtvis välkommen att ta med en gäst som inte gått eller går på akademin.

Tid: 8 juni 17.00 – 21.00

Plats: PsykosynesAkademin, Tengdahlsgatan 32 Stockholm

Pris: 150:- som betalas på plats.