100 dagar är rätt många dagar att lägga ut inlägg. Det har varit citat, litteraturtips och bloggar och längre artiklar.

Akademins svenska lärare har generöst delat med sig av sina tankar, kunskaper och idéer från sina specialområden och intressen. Några internationella förgrundsgestalter inom psykosyntesens värld har delat med sig till publicering. Övriga artiklar har skrivits av undertecknad, akademins rektor. De har alla varit ett uttryck för min personliga bild av psykosyntesen, personlig utveckling och själens längtan till uttryck.

Syftet med allt vi delat med oss av är att nå fler med mer av psykosyntesens filosofi, tekniker och metoder. Att ge fler hopp om att mer är möjligt. Att ha tillit till att vi alla bär fröet till vår egen utveckling och potential inom oss.

Det är min förhoppning att du som läst artiklarna och följt Psykosyntesbloggen har fått ut något av detta. Kanske lärt dig något nytt. Kanske fått en ny insikt, en ny tanketråd att följa. Kanske tagit ett beslut att stå upp för dig själv.

För mig personligen har detta också varit en riktig utmaning. Att släppa taget om alltför mycket kontroll och bara sätta igång och skriva, för något annat var inte möjligt när det blev så många artiklar på en gång. Att skriva utifrån de kunskaper och tankar och insikter som är mina. Att stå för det. Inte planera alltför mycket utan intuitivt skriva om det som kändes rätt att skriva om, från psykosyntesens värld.

Mitt stöd under resan med #100dagarpsykosyntes har varit den fantastiska kreativa och tekniska skaparen av vår nya hemsida, Jessica Stigsdotter Axberg [1] . Utan hennes tekniska stöd och uppmuntrande ord ”Det kommer gå fint att skriva”, så är jag inte säker på att jag hade gjort det. Inte säker på att jag själv hade vågat skriva offentligt. Många texter har det blivit. Både på hemsidan och på Psykosyntesbloggen. Tack Jessica, för att du fick mig att kliva fram, kliva ut och visa att jag skriver! Tack alla ni som uttryckt uppskattning för mitt skrivande. Det ger mig luft under vingarna…

Vi kommer att fortsätta lägga ut inlägg på vår hemsida under Psykosyntesbloggen. Inte varje dag, som under de senaste 100 dagarna, men så ofta vi har en nyhet eller vill dela med oss av kunskap om psykosyntes eller närliggande områden. Vi kommer fortsätta skriva artiklar och bjuder in till dialog, gärna direkt på hemsidan. Vi kommer fortsätta dela inlägg på Facebook eller LinkedIn och gläds åt de många nya följare vi fått och alla uppskattande kommentarer. Tack!

Till dig som följer oss på Psykosyntesbloggen vill vi säga: Fortsätt besöka vår hemsida, umgås med oss där! Gilla oss på Facebook och LinkedIn, dela våra inlägg! Skapa en relation till Stiftelsen PsykosyntesAkademin, vi vill gärna möta dig! Vi kommer att lägga ut all information på hemsidan. Där kommer du hitta vårt kalendarium med inplanerade evenemang och kurser. Där kommer du hitta fler texter, poddar, länkar.

Vi kommer fortsätta uppdatera sidan så ofta vi hinner. Vi kommer att fortsätta förbättra sidorna och innehåll. Vi vill att hemsidan ska ge dig svar på dina frågor om psykosyntes, våra utbildningar och mer därtill. Vi vill att hemsidan ska fortsätta inspirera dig till nya insikter och beslut, så som våra 100 dagar skulle vara en inspiration om psykosyntes.

Låt dig inspireras och hör av dig om du saknar något! Eller hör av dig och berätta hur du blivit inspirerad.

Tack för allt stöd, alla gilla-hälsningar, alla delningar, alla nya följare, alla positiva kommentarer under de första 100 dagarna med psykosyntes!

Nu fortsätter arbetet med att leda Stiftelsen Psykosyntesakademin in i framtiden.

Ann Marie Lamb
Diplomerad Psykosyntesterapeut PSA®
Rektor och verksamhetsledare, Stiftelsen PsykosyntesAkademin

[1] www.mrshyper.se