Välkommen till höstens första författarkväll den 4 oktober 2018!

Boken “Förlåt och bli fri” kom ut strax innan sommaren och Barbro Holm Ivarsson har sedan dess både föreläst och haft kurser om förlåtelseprocessen. Intresset ökar för förlåtelse som ett sätt att frigöra sig från gamla bindningar. Barbro är psykolog, jurist och författare till flera böcker. Böckerna säljs till specialpris under kvällen.

Det vi tycker är särskilt roligt är att hon inkluderar psykosyntes i denna senaste bok om förlåtelse, inte minst får själen eller det Högre Självet en viktig plats i förlåtelsearbetet.

“Att förlåta är att befria sig själv från en börda”.

Sagt av Barbro i en intervju i DN, 1 mars 2018.

Vi har nu bjudit in Barbro att föreläsa om sin bok och vi planerar också tillsammans en kurs/workshop efter årsskiftet om intresset är stort.

Att inom sig söka förstärka kvalitéer som exempelvis godhet, medkänsla, förlåtelse finns som viktiga inslag i psykosyntesens utvecklingsprocess. Det finns ett fint citat av Roberto Assagioli om detta:

“Without forgiveness, life is governed by an endless cycle of resentment and retaliation”. 

På Psykosyntesbloggen finns också en intervju med Piero Ferrucci som en artikel från den 10 juni, 2018. Han både skriver och talar om godheten som en kraft i livet och ett citat från den intervjun är:

“The Power of Kindness goes a long way. What the Dalai Lama says about kindness is that ‘kindness is wanting other people’s good and that compassion is wanting them not to suffer’. These are really about the same thing. Compassion maybe sounds better. It has passion as well.”

Boken om förlåtelse av Barbro Holm Ivarsson

Nu bygger vi på de föreläsningar och kurser vi haft om compassion (medkänsla), med steget förlåtelse och Barbro kommer berätta om den förlåtelseprocess hon arbetar med och skriver om. Det lär bli en del prova-på övningar också.

Vi lottar ut ett exemplar av boken under kvällen. Vinner du inte på lotten så kan du bli vinnare ändå, för boken kommer finnas till försäljning och efter föreläsningen finns Barbro kvar för att signera personliga exemplar.

Från 17.30 finns lättare förtäring i form av kaffe/the, smörgås och frukt framdukat. Föreläsningen börjar prick kl 18.00.

Välkommen!

Anmäl dig här genom att klicka på denna länk till Simple Signup»