Crisis and Transformation

The Challenge of Facing the Present

 

Vi lever i en tid av förändring – men förändring är inte alltid samma sak som transformation. Att arrangera om sin situation, omständigheter eller ägodelar leder inte automatiskt till transformation på den djupare nivå. För att möta vår tids utmaningar behöver vi transformera vårt sätt att se oss själva och hur vi ser på andra.

Psykosyntes erbjuder en nyckel till en djupare känsla av vad det kan betyda att vara människa, till att finna vår sanna potential, vår vilja att tjäna och vår förmåga att älska allt omkring oss. Detta är vad som behövs för ett samhälle som är hållbart genom all förändring, inre och yttre.

Som psykosyntesterapeuter möter vi människor som kämpar med smärta, kris och nederlag när det gäller den redan existerande livsstilen. Vi har stor glädje av att ta del av nya idéer inom psykosyntesens ramverk och nya sätt att applicera psykosyntesens tradition. Detta är syftet med sommarskolan. Vi kommer att blanda seminarier över flera dagar, med workshops på 2-3 timmar och sociala och kulturella programpunkter.

Om du är en erfaren psykosyntesterapeut och vill presentera antingen ett längre seminarium eller en kortare workshop, kontakta oss i organisationsgruppen så snart som möjligt. Låt kreativiteten flöda!

 

Organisationsgruppen i Stockholm jobbar för fullt med programmet och planeringen av de praktiska förutsättningarna för denna konferens. Sommarskolan kommer att äga rum på Sätra Brunn nära Sala, mindre än två timmar från Stockholm och en timmes direkt tågresa från Arlanda flygplats.

Boka 6 – 10 augusti 2014 i din kalender redan nu! Vi startar på eftermiddagen onsdagen den 6 augusti och slutar vid lunch söndagen den 10 augusti. Mer detaljerad information kommer senare.

 

Välkommen till Sätra Brunn 2014!

Eva Falck, rektor  •  Fredrik Lundh, styrelseledamot/lärare  •  Eva Sanner, styrelseledamot