PsykosyntesAkademin bjuder in till meditation igen. Ändrat datum för oktober (obs!) och en onsdag i stället för en måndag. Men samma cirkel i vårt vackra undervisningsrum och samma möjlighet att stanna upp en stund i en guidad meditation. 

Med hjälp av psykosyntesens världsmeditation, så som den en gång formulerades av Roberto Assagioli, vill vi bidra till inre stillhet och eftertanke i denna yttre turbulenta tid. Vi fortsätter vårens meditationer även under hösten 2017 och bjuder in till en stunds guidad meditation i cirkel varje månad under höstterminen 2017. Du behöver ingen förhandskunskap, bara en önskan att få sitta i stillhet, i medvetenhet och närvaro.

Det finns ett underliggande tema för varje meditationskväll. Det är Fred och Gemenskap på vår jord. I kontakt med vår inre stillhet bjuder vi in något ännu större och avslutar meditationen med en önskan om välgång för allt och alla. Denna välgångsönskan får du med dig hem för hemmabruk. Efter meditationen ger vi en stunds utrymme för reflektioner och samtal i cirkeln.

Kommande datum för höstterminen är: 

4 oktober (obs! datum är ändrat)

6 november

4 oktober

Ett tips är att redan nu lägga in datumen i din kalender, så är du säker på att inte glömma bort att anmäla dig. En del har redan från början bokat upp sig för alla kvällarna, det går också bra.

Ta gärna med en vän om du kommer och be dem skicka in sin anmälan på samma sätt så vi vet hur många vi ska förbereda för.

 

amlrektorMeditationsledare är Ann Marie Lamb.

Förutom att vara skolans rektor så har hon mångårig erfarenhet av egen meditation.

Hon har också sedan 2010 haft meditation och mindfulness, som viktiga delar i sina kurser och workshops.

Som diplomerad psykosyntesterapeut, PsA, har hon en gedigen grund att stå på inom psykosyntesen och hon är övertygad om att varje människa bär på sin egen inneboende kraft till att utvecklas och förverkliga den potential, som väntar på att komma till uttryck.

 

 

Tema:  Det underliggande temat är fred och gemenskap.

Tid:     Vi samlas från 17.30 och börjar meditationen kl 18.00.

Från 17.30 finns värmande grönt te och örtte med honung och en frukt

Tid:              Kl 18-19.30 (vi börjar prick kl 18.00)

Plats:           Tengdahlsgatan 32, 2tr i PsykosyntesAkademins lokaler

Kostnad:     Meditationen är gratis, men om du väljer att lämna ett bidrag när du kommer, så tar vi emot med tacksamhet. Alla bidrag och donationer, stora som små, går oavkortat in i en särskild pott och bidrar på så vis till Stiftelsens arbete med att utveckla och sprida psykosyntes.

Anmälan:    Obligatorisk anmälan i mail till annmarie.lamb@psykosyntesakademin.se

Bekräftelse: Vi skickar bekräftelse i den ordning anmälningarna når oss och svarar så fort vi har möjlighet.

Uppgifter:   Skriv Anmälan Meditation i rubriken och i mailet ditt namn, mobilnummer, epost

Avbokning: Senast kvällen innan så vi kan lämna platsen vidare.

Varmt välkommen!