Akademin har två deltidsanställda studierektorer, av vilka Annika Sibring ansvarar för grundutbildningen och Mona Eriksson för terapeutlinjen. Nu kommer Annika Sibring att lämna oss till hösten och vi söker därför en efterträdare. Annika finns tillgänglig fram till i slutet av september för överlämning och upplärning.

Arbetet innebär självständigt ansvar inom den löpande verksamheten för all administration av grundutbildningens tvååriga program samt Essentials. Vidare ingår stöd, service och utveckling av elever, kontakt med assistenter samt stöd till mentorer och lärare. En del av arbetet sker i samarbete med studierektorn för T-linjen och rektor. Arbetet innehåller högt och lågt av administration samt en komplexitet som gör arbetsdagen föränderlig, utmanande och utvecklande. Det är ett ansvarsfullt och roligt arbete för dig som vill förena dina administrativa talanger med psykosynteskunskaper och en lust att bidra till en positiv och hållbar framtid för akademin.

PsykosyntesAkademin är en liten organisation med tre deltidsanställda, något som ställer krav på förmåga att arbeta såväl självständigt som i team och ha förståelse för att det är det gemensamma resultatet som är viktigt. Att hålla ordning och se till att jobbet blir gjort är avgörande för resultatet, liksom att ta egna initiativ till förbättringar och få saker ur händerna.

Professionell inriktning och erfarenhet: Du ska företrädesvis vara diplomerad psykosyntesterapeut från PsA, ha dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete, samt behärska Office programmen. Har du dessutom kunskaper om, erfarenhet och intresse av kommunikation så är det ett plus, liksom ekonomi- och IT-kunskaper. Du behöver känna dig bekväm att skriva på svenska och engelska samt arbeta självständigt, uppdatera material och hålla i möten med elever och anhöriga.

Personliga egenskaper: Arbetet kräver ett genuint intresse av människor. Övriga nödvändiga egenskaper är noggrannhet, ansvarstagande, strukturförmåga, flexibilitet, hög integritet och en positiv tåga. Att både arbeta noggrant och samtidigt prioritera bland en mängd uppgifter, gör att du behöver vara trygg i dig själv. Det är också en grundförutsättning för att möta och hålla elever i olika frågor.

Tjänsten är en sex månaders provanställning, som efter utvärdering kan övergå i fast anställning. Arbetstiden är för närvarande 60 % av en heltidstjänst på 37,5 timmar. Arbetstiden kan fördelas över tre eller fler dagar och planeras in i överenskommelse med rektor och studierektor. Vi önskar att du kan tillträda tjänsten den 15 augusti 2018 och gärna komma in några dagar under juni enligt överenskommelse.

Ansökan med CV och löneanspråk ska vara Ann Marie Lamb tillhanda senast den 14 maj 2018 på mail till annmarie.lamb@psykosyntesakademin.se.

Frågor om befattningen? Kontakta Ann Marie Lamb på mobil 070-9422 903

Frågor om arbetet? Kontakta Annika Sibring på 08-641 4700.