Den 8 maj 2018 mellan 18-20 anordnar vi ännu en av våra uppskattade informationskvällar om personlig utveckling på psykosyntesens grund! Från 17.30 dukar vi fram kaffe/the, smörgås och någon frukt.

Vill du förändra något i ditt liv? Känner du en längtan efter större balans mellan det yttre och det inre? Det kan finnas så många orsaker till att du just nu läser detta och börjar söka efter vad som kan vara rätt för dig och du är välkommen på en öppen informationskväll hos oss på Stiftelsen PsykosyntesAkademin .

Du får träffa akademins rektor Ann Marie Lamb, som tillsammans med en lärare och tidigare elev berättar psykosyntesens teoribildning och dess historia samt om de kurser och utbildningar vi erbjuder.  Vill du ställa frågor om tex hur psykosyntes kan användas för din personliga utveckling eller tillämpas i yrkeslivet är det ett bra tillfälle.

”The blossoming of the rose” används ofta som symbol för personligt växande inom psykosyntes. Bilden av en blommande ros, som gått från knopp till utslagen blomma, har därför en speciell symbolisk betydelse men den är förstås också bara vacker att se på och fästa ögonen vid. Därför kommer den med här i vår inbjudan, som något vackert och löftesrikt.

Vi har funnits i snart 30 år och våra lärare har mångårig erfarenhet som lärare, terapeuter, handledare och förändringsledare.

Anmäl ditt deltagande till info@psykosyntesakademin.se så vi vet hur många vi ska förbereda för. Om du vill ha mer information kan du också söka oss på telefon 08-641 47 00.

Nästkommande informationskväll är tisdagen den 12 juni.

För dig som vill söka till grundutbildningen i höst, så blir nästa möjliga tillfälle att gå femdagarskursen Essentials den 22-26 augusti 2018. Den är obligatorisk för att söka till den tvååriga grundutbildningen.

Välkommen att ta reda på mer på informationskvällen!