Möt andra psykosyntesterapeuter, elever och nyfikna!

Välkommen på glögg, mingel och föreläsning!
Den 10 december kl. 18-20 bjuder Psykosyntes Akademin tillsammans med PsykosyntesFöreningen till glögg och inspirerande föreläsning! Alla är välkomna, du behöver inte vara medlem i föreningen eller elev på skolan.
Carolina Welin, ordförande för RACS i Sverige, kommer under kvällen presentera samma föreläsning hon höll under EAC:s, konferens i Belgrad den 6-8 dec 2019.
Varje år anordnar EAC- European Association for Counselling, en konferens kring ett tema. Temat för 2019 är: “Counselling-Helping the individual; the family and the Community”. Varje medlemsland i EAC bidrar med en presentation av hur långt man har kommit i arbetet, och inom vilka områden som Counselling kan användas.
Det är första gången som Sverige deltar och Carolina representerar Sverige med föreläsningen:
”Återhämtning för kvinnor som lever med MBC- Metastaserad bröstcancer-som ett komplement till sjukvård.”
Att leva med ett ben i sjukvården och det andra i det vanliga livet, för att kunna hantera livet med en allvarlig, kronisk sjukdom är en utmaning för många kvinnor i Sverige idag. Föreläsningen belyser hur en RACS Counsellor® kan hjälpa kvinnor i en utsatt livssituation.
Carolina Welin är dipl. Psykosyntesterapeut från PsykosyntesAkademin, ordförande för RACS i Sverige och styrelsemedlem i EAC, European Association for Counselling. Hon är skaparen bakom Mitt-i-Livet-veckor som hon driver sedan många år på Masesgården i Dalarna.
Kom, mingla, lyssna och bli inspirerad!
Tid: 10 december 2019, kl. 18-20. Glögg och tilltugg serveras.
Plats: PsykosyntesAkademin, Tengdahlsgatan 32, Stockholm.
Anmälan skickas till info@psykosyntesforeningen.se

Varmt välkommen önskar Psykosyntes Akademin och Psykosyntes Föreningen!