I dagens allt snabbare tillvaro behövs en medmänsklighet och ett ledarskap som skapar förutsättningar för social hållbarhet och ökad förmåga att leda sig själv och andra. Därför erbjuder vi ett seminarium och en workshop för dig som är chef, ledare, samtalspartner, terapeut, lärare, coach och medmänniska.

Syftet är att ge dig ökad insikt och förmåga att hjälpa dig själv och andra och att leda och vara i konstant förändring.

Du får bland annat ta del av kunskap från organisations- och hjärnforskning samt beprövade metoder/tekniker för tillämpning av begreppen medkänsla och självmedkänsla.

Du får träffa Jonas Dahl, doktorand och forskare i compassion och self-compassion från Stockholms Handelshögskola samt ledarutvecklare vid Gaia Leadership och Fredrik Lundh, legitimerad psykoterapeut, handledare och en av huvudlärarna vid Stiftelsen PsykosyntesAkademin. Båda har mångårig erfarenhet av att arbeta med compassion i olika sammanhang och med olika grupper av människor. Nu möts de i en skön syntes!

Var vänlig notera att du endast kan boka via länken till Simple Signup (där du kan läsa mer om workshopen) och du får då bekräftelse på din anmälan och betalning.

Det finns ett “Early Bird” pris för den som bokar och betalar före den 8 september.

BOKA HÄR» https://simplesignup.se/event/100482