ac_profil

Anna-Carin Collin
dipl. psykosyntesterapeut och skrivarpedagog

“Du som går PsykosyntesAkademins grundutbildning eller har hunnit en bit längre vet att det kan kännas omtumlande. Under mina fyra år i grupp 17/T1 kände jag mig både skräckslagen och modig, om vartannat. Tack vare hållandet som fanns i gruppen vågade jag utmana mig själv och utvecklas, i min egen takt. Det är någonting unikt att få vara med om och jag är tacksam att jag har fått uppleva det.

Resan pågår fortfarande förstås. “Du blir aldrig färdig, det är som det skall” som Tranströmer diktade. Att ta emot klienter utvecklar. Att ha en partner som vill göra samma resa, men på sitt sätt, är ett privilegium – och en utmaning. Det räcker långt, men ibland behöver jag fylla på för att det ska tumla runt så att det hisnar så där lagom.

Sommarskolan på Sätra Brunn i augusti nästa år är bokad. Jag ser fram emot Sommarskolan med samma glädje som vasaloppsåkarna måste göra inför första vätskekontrollen i Smågan. Jag har valt det seminarieprogram som är svårast att avstå från och ser fram emot alla workshops. Hoppas att vi ses. Jag bjuder på svalkande blåbärssoppa i bersån.”

/Anna-Carin Collin
Dipl. psykosyntesterapeut och skrivarpedagog

Sommarskolan 2014 hålls på kursgården Sätra Brunn utanför Sala och tar redan nu emot bokningar. Deltagarlistorna till de olika seminarierna fylls på. Vilka workshops och seminarier vill du delta i? Alla information du behöver finns här. >>