Annika Sibring

Annika Sibring
Studierektor för grundutbildningen

Det är verkligen roligt att hälsa Annika Sibring välkommen som studierektor för Grundutbildningen hos oss. Hon börjar den 15 februari 2014 och presenterar sig så här:

“Jag heter Annika Sibring och det är med glädje jag ser fram emot att axla min nya roll som Studierektor för Grundutbildningen på PsykosyntesAkademin. Det något av en dröm som nu blir verklighet genom syntesen av mina tidigare arbetslivserfarenheter från såväl den ideella sektorn som det privata näringslivet och min egen utbildning till Diplomerad Psykosyntesterapeut. Sedan 2009 arbetar jag med såväl individer, grupper och numera även par, och f.n. vidareutbildar jag mig till Certifierad IMAGO terapeut.

Glädjen att dela andras växande är en stor förmån och drivkraft i mitt arbete som terapeut och något jag nu får ännu mer av i rollen som studierektor. Utbildning, liksom terapi, är ju att investera i sig själv och vad kan vara mer stimulerande än att få vara del av det?

I grunden är jag Civilekonom inriktad på internationell marknadsföring och kommunikation. Jag har mångåriga erfarenheter som projektledare och administratör av internationellt koordinerade utbildningsprogram där min egenskap som god diplomat var en stor tillgång. Då, precis som nu i rollen som studierektor, är man en ”spindel-i-nätet” och det ställer krav på förmågan att samarbeta med många människor – med varierande bakgrund och behov, liksom att vara en resurs för dem och organisationen.

Det känns väldigt inspirerande och förtroendefullt att få vara en del i att föra Assagioli’s och Margo Russells arv in i framtiden.”

 

/Annika Sibring
Studierektor fr.o.m. 15 februari 2014