Öppet Hus på Stiftelsen PsykosyntesAkademin

Den 24 april 2019 17.30-20.00

Do-be-do-be-do…

Nu bjuder vi in dig som har gått eller går den tvååriga grundutbildningen på PsykosyntesAkademin, men ännu inte gått vidare till den professionella utbildningen till diplomerad psykosyntesterapeutPSA®.

Kanske du står och väger och funderar på om du ska fortsätta på terapeutlinjen eller så har du frågor som behöver finna sina svar? Kanske du börjar längta tillbaka till psykosyntesens själ men behöver påminnas om vad det är du saknar?

Kom med ett nyfiket och utforskande sinne och lyssna till Frank Sinatra som sjunger ”I did it my way” i högtalarna. Vi har bjudit in sju psykosyntesterapeuter, som kan berätta om sitt arbete som terapeut, sin inriktning och hur den egna speciella vägen kan komma att manifesteras.

Vi kommer ha korta presentationer och sen får våra sju terapeuter finnas på olika ställen i lokalen för att möta alla frågor. Det kallar vi för möten på sju marknadsplatser. Där kan du vandra runt, lyssna, ställa frågor och dryfta alla dina funderingar och få svar från verkliga livet. Studierektorerna finns också på plats för att svara på frågor om utbildningen.

Anmäl dig här»

Varmt välkommen!
Ann Marie Lamb
Rektor