Styrelsen har glädjen att meddela att Erik Hedblad från den 15 augusti blir akademins nya rektor och verksamhetsledare. Erik gick ut T7 våren 2017 och diplomerades till psykosyntesterapeut PSA® i våras.
Erik har gedigen erfarenhet inom flera områden såsom verksamhetsutvecklare, ekonom och ledare. Han har dessutom stor erfarenhet av att verka i små personliga organisationer där nära relationer är viktiga. Styrelsen ser att Erik med sin bakgrund kan ta vidare det fina arbete som Ann Marie Lamb gjort de senaste åren.

Erik hälsar: ”Jag är glad och hedrad över förtroendet. Vi har redan 30 år och en fantastisk verksamhet att vara stolta över. Jag ser fram emot att vi alla – medarbetare, lärare, elever och alumni – tillsammans tar psykosyntesen och Psykosyntesakademin in i nästa 30-årsperiod!”

Som vi berättat tidigare kommer vår nuvarande rektor Ann Marie Lamb att lämna sin tjänst vid akademin i sommar. Annons för tjänsten låg ute i april/maj och styrelsen har tillsammans med studierektor och lärarrepresentant intervjuat och genomfört rekrytering av ny rektor. Styrelsen vill tacka alla sökande till tjänsten och för fina samtal som gav inspiration till nya möjligheter för akademin.