Är du nyfiken på att lära känna dig själv bättre?

 

Den här cirkeln är för dig som är ung vuxen (18-25 år) och som i en trygg miljö vill lära känna och förstå dig själv bättre. Du får möjlighet att blicka inåt, reflektera och dela tankar, känslor och erfarenheter genom övningar och samtal i en mindre grupp.

Vi som guidar dig brinner för att stötta unga vuxna och vill erbjuda ett forum som är kravlöst och fritt från dömande där du får möjlighet att utforska vem du är, vart du är på väg och vad som kanske hindrar dig från att komma vidare. 

Vi kommer under våra träffar ta upp teman som identitet, roller, självkänsla, Den inre kritikern, riktning och mål. Oavsett om du just nu genomgår en kris eller en svårighet, eller bara längtar efter att få utbyta tankar och erfarenheter med andra, så är du varm välkommen att delta. 

 

Datum & tider: 18:30-21:00, fem tillfällen under hösten 2021: 3/11, 10/11, 17/11, 1/12, 8/12
Sista anmälningsdag 28:e oktober.

Plats: Stiftelsen Psykosyntesakademin, Tengdahlsgatan 32, Stockholm

Pris:

 • 2 000 kr för studerande, arbetssökande
 • 4 000 kr för dig med vanlig ekonomi
 • 6 000 kr för dig med stadig ekonomi
 • Pris för företag 6 000 kr + 25% moms

Vi tillämpar principen “pay-it-forward” där du som har en stadig ekonomi ger möjlighet för någon annan att delta till ett lägre pris.

Förkunskapskrav: Inga. Du behöver dock svara på ett frågeformulär när du anmäler intresse. Detta för att avgöra om personlig utveckling i grupp är rätt för just dig, just nu.

8-12 deltagare per grupp.

Nina är diplomerad psykosyntesterapeut och även lärare på Psykosyntesakademin. Hon har 20 års erfarenhet av att möta ungdomar som gymnasielärare. Ninas drivkraft är att hjälpa människor växa och finna sin väg framåt i livet. ”För mig har sökandet efter mening varit den stora drivkraften och jag hittade hem i psykosyntesen, där både personligheten och själen ryms”

sjalaverket@gmail.com

Nina Sterckx

Diplomerad Psykosyntesterapeut PSA®

Fred är psykosyntesterapeut under utbildning och pedagog i botten. I över 20 år har han arbetat med barn, ungdomar och unga vuxna. Fred’s stora drivkraft är att se och hjälpa människor på deras resa till självinsikt, växande och mening, och är intresserad av hur vi bättre kan nå det vi innerst inne längtar efter.
“… upptäckten av att jag är mer än den personlighet eller roll som jag så ofta tagit mig an i livet har både varit transformerande och livsavgörande.”

fred.wrangel@gmail.com

Fred Wrangel

Psykosyntesterapeut under utbildning

Ett fristående arrangemang: Så fungerar Arena Psykosyntesakademin

Fristående arrangemang av och med diplomerade psykosyntesterapeuter. Stiftelsen Psykosyntesakademin anger ramarna i ett kvalitetssystem och sköter viss administration. Arrangemangen genomförs självständigt av respektive arrangör.

 • Ett arrangemang på Arenan leds alltid av minst en Diplomerad Psykosyntesterapeut PSA®
 • Terapeuterna går i professionell handledning
 • Terapeuterna är medlemmar i yrkesföreningen Psykosyntesföreningen
 • Terapeuterna har en aktiv ansvarsförsäkring
 • Arrangemang på Arenan följer Psykosyntesföreningens etiska ramverk
 • Terapeuterna tillämpar klientsekretess och konfidentialitet
 • Personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR

Är du diplomerad Psykosyntesterapeut PSA® och vill ta plats på arenan? Kontakta rektor så får du mer information.